Vecht tegen Corona!
FIGHT CORONA
ACTIONS SPEAK LOUDER THAN WORDS

De veiligheid van onze leden in de gym is en blijft altijd een prioriteit. Dit is alleen haalbaar en te garanderen met jullie samenwerking. Houd je daarom strikt aan onderstaande maatregelen:

WANNEER BLIJF JE THUIS?
Heb je één van de volgende klachten: verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoest, benauwdheid, verhoging/koorts of reuk- en of smaakverlies blijf dan thuis en ziek goed uit. Voorkomen is beter dan genezen.

1,5 METER RULE, VEILIGHEID EN HYGIËNE
In de gym hebben we zichtbaar de 1,5 meter rule gemarkeerd. De looproute is met pijltjes op de vloer aangegeven. Beschikbaarheid van handgels bij binnenkomst en vertrek.
De zalen zijn ingedeeld op 1,5 meter afstand door middel van pijlen op de grond en pionnen.
Eigen bokshandschoenen, handdoek en (grote)fles water zijn verplicht.

KIDS TRAININGEN
Ouders/verzorgers mogen binnen niet wachten/kijken. Kinderen worden voor de deur afgezet en weer na de training opgehaald. Reserveren is verplicht, zorg hiervoor en voorkom zo ongemakken voor je kind(eren).

VOOR, TIJDENS EN NA DE TRAINING
Voor: Reserveren via de Team Champ App is verplicht en vul de gezondheidscheck in. De kleedkamers zijn gesloten dus kleed je thuis om. Kom 5 minuten voor de start van de gereserveerde training naar de gym. Na het inchecken loop met je sporttas&jas naar de zaal. Leg je spullen achter je bokszak of bij een pion.
Tijdens: volg de instructies van de trainer(ster) houd 1,5 meter afstand. Hoe meer spullen mee hoe minder bewegingsruimte. Loop niet zonder dit te melden de zaal uit.
Na: volg de instructies van de trainer(ster) en maak je bokszak schoon. Pak daarna je spullen en verlaat de gym direct. Houd afstand en geef elkaar de ruimte.

PROEFLES BIJ TEAM CHAMP
Ben je nog geen lid en ben je benieuwd naar onze gym? Dan is het nog steeds mogelijk om een proefles te nemen. Meld je gerust aan via https://teamchamp.nl/proefles/ voor een gratis proefles.

Mail of App ons gerust als je nog vragen hebt.

LID WORDEN