Introductieworkshop aanmelden

INTRODUCTIE WORKSHOP TEAM CHAMP

Start met kickboksen op een laagdrempelige manier

VOL MET POSITIEVE ENERGIE

Goed leren kickboksen doe je bij Team Champ

ALLEEN VOOR BEGINNERS

In een kleine groep

Team Champ is een sportschool voor iedereen! Dus ook voor jou! Eerste les spannend?

Vind je de drempel te hoog om zonder enige ervaring mee te trainen in een kickboksles? Vraag je je af of je het wel kan of je genoeg conditie hebt of dat het te hard gaat? Voor iedereen die zich dit soort vragen stelt, hebben wij de een gratis kickbokscursus ontwikkelt om de drempel te verlagen en de sfeer van de sportschool te proeven. De introductieles kickboksen!

 

Basis kickboksen leren in kleine groep

In de introductieles kickboksen leer je in een kleine groep met alleen nieuwe leden zonder of met weinig ervaring de basis van het kickboksen. Alle mensen die meedoen in de cursus hebben nog geen of weinig ervaring, waardoor je de eerste keer traint met mensen van je eigen niveau. Er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met conditie, kracht en eventuele beperkingen.

 

Les van professionele trainers

De cursus wordt gegeven door een ervaren en professionele trainer. Je krijgt tijdens de les tips en tops van de trainer en er is veel ruimte om vragen te stellen. Hierdoor leer je op je eigen tempo de basis van het kickboksen, waarin verschillende thema’s worden behandeld: techniek training, bokszaktraining, vrijtraining, en meer.

Als je nieuwsgierig bent is het een leuke, toegankelijke manier om kennis te maken met Team Champ

 

Is deze cursus wat voor jou?

Meld je dan hieronder aan voor voor een introductie training. Mochten de tijden jou niet goed uitkomen dan kun je ook de reguliere proefles nemen. Ook hier houden wij en de trainers uiteraard rekening mee dat je voor het eerst bij ons traint.

 

Wat je moet weten

Locatie: Team Champ, Wiegerbruinlaan 81A, Uithoorn.

Kosten: €0,00 (gratis en vrijblijvend)

Materiaal: Handschoenen en scheenbeschermers kan je van ons gratis lenen.

Kleding: We trainen op blote voeten, je hebt dus geen sportschoenen nodig. We raden sportkleding aan die comfortabel zit.

Voor vragen kun je ons bereiken via: 06 40 79 62 17

Bekijk hieronder de beschikbare tijden/dagen van de introductieworkshop. Klik op “Volgende week” om door de weken heen te scrollen.

X