fbpx

Workshops

WORKSHOPS

Op basis van onze ervaring en expertise bieden wij naast reguliere lessen ook verschillende workshops. Deze workshops zijn geschikt voor verschillende groepen:
We geven workshops aan scholen. Hierbij kan er gewerkt worden vanuit een thema. Denk hierbij aan weerbaarheid, een kennismakingsactiviteit, zelfvertrouwen opbouwen, grenzen aangeven of ter vervanging van een reguliere gymles. De workshop kan op locatie of op de mat bij Team Champ en zijn inclusief trainer(s) en materiaal.

Bedrijfsuitje

Naast het geven van workshops aan scholen is het ook een ideaal bedrijfsuitje. Dit kan ook aan de hand van een thema voor bijvoorbeeld teambuilding of als kennismaking. Ook is het mogelijk om een workshop te maken aan de hand van de kernwaarden van uw bedrijf. Dit is allemaal in overleg. De workshop voor bedrijven kan variëren van een uur tot 2 uur (of langer, in overleg mogelijk). De kosten liggen tussen de €195,- en €750,- afhankelijk van locatie en tijdsduur.

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje behoort ook tot de mogelijkheden. Voor €10,- per kind kan je een les van een uur tot 1,5 uur bij ons volgen. We kunnen zorgen voor eten en drinken maar dit mag u als ouder ook zelf verzorgen.

Naast bovengenoemde groepen kan je ook bij ons terecht voor personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, open dagen of andere activiteiten.

Mail naar [email protected] voor de mogelijkheden.

X